Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Κατέρρευσε τραπεζικός όμιλος στην Αυστρία

Ο έκτος μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος της Αυστρίας Hypo Alpe-Adria με σημαντικότατες επενδύσεις στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων κατέρρευσε .
Όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση της Βαυαρίας που είναι ιδιοκτήτρια τράπεζας που ελέγχει το μετοχικό κεφάλαιο της Hypo Alpe-Adria και η κυβέρνηση της Αυστρίας, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το ποιος θα στηρίξει με ενάμισυ δισ. ευρω το τραπεζικό όμιλο ώστε να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Βαυαρίας έχει χάσει ήδη από την επένδυση στην αυστριακή τράπεζα 3 δισ ευρώ
http://www.skai.gr/
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_2577.html
Σημ.axinosp:Ρε συ Προβόπουλε πες τους το κόλπο που κάνουμε με τις δικές μας "Ζόμπι" Τράπεζες για να μην καταρρεύσει η Hypo Alpe-Adria !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: