Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Αποζημίωση ύψους $4 δισ. ζητά η Abu Dhabi Investment Authority από τη Citi

Αποζημίωση ύψους 4 δισ. δολ. από την Citigroup διεκδικεί το fund Abu Dhabi Investment Authority καθώς θεωρεί πως εξαπατήθηκε από την αμερικανική τράπεζα κατά τη σύναψη συμφωνίας για την αγορά μετοχών αξίας 7,5 δισ. δολ.

Όπως αναφέρει το Dow Jones Newswires, η συμφωνία επετεύχθη το Νοέμβριο του 2007 και προβλέπει την αγορά από το Μάρτιο του 2010 κοινών μετοχών της τράπεζας στην τιμή των 31,83 δολ. με αντάλλαγμα μερισματική απόδοση 11%.

Ωστόσο η Citigroup μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση για την αποπληρωμή κεφαλαίων 20 δισ. δολ. που έλαβε σε έκτακτη οικονομική στήριξη κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Στο πλαίσιο της συμφωνίας η Citi θα προχωρήσει στην έκδοση νέων μετοχών και χρέους συνολικού ύψους 20,5 δισ. δολ. γεγονός που οδήγησε την τιμή της μετοχής σε απώλειες ενώ την Τρίτη έκλεισε στα 3,56 δολ.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=873762
Σημ.axinosp:Αν κερδίσουν το δικαστήριο οι Εμίριδες , η CITI η μεγαλύτερη Τράπεζα του Κόσμου, γίνεται Αραβική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: