Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης η Λ. Κατσέλη

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, που χθες έκλεισε με άνοδο, επισκέφθηκε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, η οποία χτύπησε το καμπανάκι της λήξης της χθεσινής συνεδρίασης.

Προς τιμήν της κας Κατσέλη παρέθεσε γεύμα ο αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου, Larry Laibowitz.

Σε δήλωσή της προς την ελληνική κρατική τηλεόραση, η υπουργός ανέφερε: «Ήταν μια καλή ημέρα για το Χρηματιστήριο και ήταν μια πολύ καλή ημέρα για την Ελλάδα. Επενδυτές που προσβλέπουν και κοιτάζουν στη χώρα μας να κάνουν επενδύσεις, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί που προσβλέπουν σε μια θετική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, είμαστε όλοι εδώ να δώσουμε το 'παρών' στη μεγάλη αγορά της Νέας Υόρκης για να πούμε ότι ξεκινάει μια πορεία ανάκαμψης, δημοσιονομικής εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης της ελληνικής οικονομίας, για το καλό του τόπου, για το καλό των παιδιών μας» .

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/12/2009_311744
Σημ.axinosp:Σοβαρά μας έκανε τέτοια τιμή η Wall Street να χτυπήσουμε το καμπανάκι της λήξης , δάκρυα χαράς για την σημαντική αυτή νίκη της εξωτερικής μας πολιτικής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: