Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

FT: Η παραοικονομία σώζει την ελληνική οικονομία

Η μαύρη οικονομία μπορεί να προστατεύσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες στην εποχή της ύφεσης, με την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι η παράνομη δραστηριότητα είναι αρκετά εκτεταμένη, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας, διαπιστώνει άρθρο της Deutsche Bank, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Financial Times.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι χώρες με παράνομη οικοδομική δραστηριότητα, συναλλαγές που γίνονται χωρίς αποδείξεις, φοροδιαφυγή και παράνομες δραστηριότητας (όπως η διακίνηση ναρκωτικών) , πλήττονται λιγότερο από τις οικονομικές κρίσεις που έχουν σημειωθεί από το 1930 έως σήμερα.

Η Deutsche Bank θεωρεί την ελληνική οικονομία χαρακτηριστικό παράδειγμα, κυρίως γιατί η παραοικονομία της είναι αρκετά μεγάλη για να προστατεύσει τη χώρα από τη διεθνή ύφεση. Παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα, η ελληνική οικονομία εμφάνισε συρρίκνωση μόνο 1% φέτος, σε μία χρονιά που το σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας συρρικνώθηκε κατά 4%.

Αρκετά καλά τα πήγαν στην κρίση, πάντως, και οι χώρες που βρίσκονται στο άλλο άκρο, δηλαδή εκείνες που έχουν «ιδιαίτερα έντιμο πληθυσμό», όπως είναι η Αυστρία, η Γαλλία και η Ολλανδία.
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1083587&cid=15
Σημ.axinosp:Εμάς μας σώζει η παραοικονομία , ενώ τις "τίμιες" χώρες τις σώζουν τα ναρκοδολάρια που έχουν φτάσει κατα τους υπολογισμούς του ΟΗΕ τα 352 δις δολλάρια σε δυτικές Τράπεζες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: