Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Οι φήμες διώχνουν καταθέσεις

Αν και τελικά οι φήμες για φορολόγηση των καταθέσεων φαίνεται ότι δεν ευσταθούν, αρκετοί είναι οι καταθέτες που έχουν αποσύρει μέρος των αποταμιεύσεών τους, τόσο από μικρές όσο και από μεγάλες τράπεζες, και τις έχουν μεταφέρει σε πιστωτικά ιδρύματα εκτός Ελλάδος. Όπως έλεγαν στελέχη τραπεζών, η σύγχυση γύρω από τις αλλαγές στη φορολογία έχει οδηγήσει σε εκροές καταθέσεων που υπολογίζονται σε περίπου 3 δισ. ευρώ μόνο στο διάστημα Οκτωβρίου- Νοεμβρίου 2009. Η πίεση στη ρευστότητα που δημιουργεί η εξέλιξη αυτή για τις ελληνικές τράπεζες αλλά και το ακριβότερο κόστος του χρήματος στις διεθνείς χρηματαγορές εξαιτίας και των υποβαθμίσεων από τους ξένους οίκους κάνει τους τραπεζίτες να προχωρούν σε αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων το επόμενο διάστημα, σε μια ύστατη προσπάθεια να συγκρατήσουν κεφάλαια καταθετών τους εντός των συνόρων. Ακόμη και οι φημολογίες προκαλούν σοβαρές παρενέργειες.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4552717&ct=3
Σημ.axinosp:Καινούργιο παιχνίδι άρχισε στην πράσινη τσόχα με φόντο τις καταθέσεις . Αν δεν μπορεί κάποιος να σε χτυπήσει με μια πιστοληπτική υποβάθμιση μόνο , βάζει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ χωρίς ένα αξιόπιστο στοιχείο να λένε για φυγή καταθέσεων και φωνάζοντας "λύκος-λύκος" δηλαδή κατάρρευση η σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτή για φορολόγηση καταθέσεων να δημιουργήσουν πανικό και να ανεβάσουν τα επιτόκια . Όλα αυτά μαζί με καινούργια κόλπα που θα ακούσουμε από τον καινούργιο χρόνο πρέπει να θέσουν τον αντίπαλο στο καναβάτσο ώστε να μην μπορεί να ξανασηκωθεί άπαξ δια παντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: