Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Μπράβο ρε Μάγια Τσόκλη

Στην Ελλάδα όσο προοδευτικός και να δηλώνεις τελικά δεν κρύβεται ο συντηρητισμός ορισμένων Blogers. Τους πείραξε η εμφάνιση της Τσόκλη γιατί δεν φόρεσε ταγεράκι αλλά Φάνη-Πετραλιά ή αλλά Νατάσα Παζαίτη ή χειρότερα αλλά Αγγελοπούλου. Φυσικά θυμήθηκαν και το φίλο μου τον Ψαριανό που και αυτός είναι εκτός ενδυματολογικών κανόνων στα μυαλά κάποιων , που έχουν για την εικόνα του Βουλευτή . Γιατί την σήμερον ημέρα η εικόνα μετράει στη Βουλή και όχι τι θα πει κάποιος . Ρε μπουρτζόβλαχοι αν πάτε σε ένα κανά σοβαρό κράτος της Ευρώπης π.χ. στην Δανία , θα δείτε τους βουλευτές το πώς ντύνονται με τα χαϊμαλιά και τα σακίδια στη πλάτη . Το χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου να είναι γεμάτο με βουλευτικά ποδήλατα και όχι με λαμόγια βουλευτές που ψωνίζουν κουστουμάκια από τον Μπρακούλια και οδηγούν Μερσεντές . Βρέστε μου ρε αρκουδόγυφτοι κάποιο βουλευτή που πηγαίνει μόνος του στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του και να κουβαλάει μόνος του τα ψώνια χωρίς μπράβους και να μιλάει με την νεολαία και τους ανθρώπους της γειτονιάς και να την θεωρούν δικό τους άνθρωπο . Και όσο για το αν είναι στην μόδα που κάποιοι από εσάς κόπτεστε διαβάστε το βιογραφικό της για το τι έχει κάνει στο χώρο της μόδας και μετά να μιλάτε ρε ΒλαχοΠανάγοι παπατζήδες .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρές κάποιον παγκοσμίως που να έγινε βουλευτής όπως η Μάγια Τσόκλη.