Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Επίθεση στον Μπερλουσκόνι

Επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχθηκε την Κυριακή (13/12) ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά το τέλος της ομιλίας του σε οπαδούς του κόμματός του.

Οι αρχές του Μιλάνου υποστήριξαν αρχικά ότι ο "καβαλιέρε" γρονθοκοπήθηκε από έναν άνδρα, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ανασκευαστική δήλωση, σύμφωνα με την οποία ο άγνωστος πέταξε κάποιο αντικείμενο στο πρόσωπο του ιταλού πρωθυπουργού.
Ο Μπερλουσκόνι μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τουλάχιστον 24 ώρες, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Ακόμα, δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της επίθεσης, ενώ ο Τύπος της γειτονικής χώρας υποστηρίζει ότι ένας άνδρας συνελλήφθη και ανακρίνεται.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=54191
Σημ.axinosp:Μπερλουσκόνι φινίτο. Τα είδωλα του πολιτικού και όχι μόνο σταρ σύστεμ πρέπει σαν τους παλιούς θεούς να είναι αθάνατοι και άφθαρτοι αλλιώς δεν είναι Θεοί.Εκατομμύρια Ιταλοί είδαν τον Καβαλιέρε να ματώνει και το πρόσωπό του από γυαλιστερό και ακμαίο που φαινόταν στη ΤV και στις αφίσες , να φαίνεται σαν οποιαδήποτε ριτιδιασμένου 70άρη. Το άστρο του Σίλβιο μόλις έδυσε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: