Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν θα δοθεί βοήθεια στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Ένωσης Τραπεζών (BdB) Μάνφρεντ Βέμπερ απέρριψε σήμερα κάθε ιδέα να δοθεί ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι θέμα της Αθήνας να διευθετήσει το πρόβλημα του σοβαρού ελλείμματος του προϋπολογισμού της.
«Αυτή τη στιγμή είναι οι Έλληνες που βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Πρέπει να εξηγήσουν με αξιόπιστο τρόπο τι θα κάνουν για να διορθώσουν το έλλειμμα», επισήμανε ο Βέμπερ στην εφημερίδα Berliner Zeitung. Η Ελλάδα «έφτασε μόνη της σε αυτή τη δύσκολη θέση, εξαιτίας της χαλαρής δημοσιονομικής πολιτικής», υπογράμμισε ο ίδιος.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4550907&ct=3
Σημ.axinosp:Συμφωνώ ότι η Ελλάδα έφτασε μόνη της σε αυτή τη δύσκολη θέση , αλλά ρε αχάριστε Βέμπερ πες και ένα ευχαριστώ που σας ξεστοκάραμε από ΒΜW και Mercedes με τα μέτρα της ΝΔ για "αναθέρμανση" της Οικονομίας , γιατί άμα ξαναδείς τέτοιες πωλήσεις γερμανικών προϊόντων εμένα να με φτύσεις !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: