Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αιχμηρά σχόλια Ομπάμα για τους τραπεζίτες

Εκνευρισμένος από την συμπεριφορά των τραπεζιτών της Wall Street εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "60 Minutes" του CBS.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τους τραπεζίτες να ανοίξουν τις στρόφιγγες του δανεισμού προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά προκειμένου να βοηθήσουν την οικονομία και την αγορά εργασίας.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί σήμερα με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων αμερικανικών τραπεζών στο Λευκό Οίκο.

Εξέφρασε παράλληλα τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι η αμερικανική κυβέρνηση βρέθηκε στη θέση να χορηγεί δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρες. "Δεν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να βοηθήσω τους τραπεζίτες της Wall Street", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαράκ Ομπάμα.

"Ακόμα αναρωτιούνται (οι τραπεζίτες) γιατί αυτή η έχθρα προς τις τράπεζες", δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συμπλήρωσε: "Για να δούμε. Οι άνθρωποι αυτοί λαμβάνουν μπόνους των 10 και 20 εκατ. δολ. ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις πέρασαν την χειρότερη οικονομική ύφεση των τελευταίων δεκαετιών – και ενώ ευθύνονται οι ίδιοι για το πρόβλημα. Την ίδια στιγμή η ανεργία βρίσκεται στο 10%".
http://www.capital.gr/News.asp?id=872104
Σημ.axinosp:Μετά από αυτή την υπερφυσική εγγεφαλική δραστηριότητα ο Ομπάμιας έπεσε σε κώμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: