Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Με κουπόνια η στήριξη στους ανέργους

Την χορήγηση ατομικού κουπονιού σε ανέργους, προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τον υπουργό, το μέτρο αυτό θα εξασφαλίζει πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τους ανέργους πολίτες με μειωμένη τιμή, καθώς και εκπτώσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως το ψωμί, το γάλα και το κρέας.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι το κουπόνι θα εξασφαλίζει οικονομικές διευκολύνσεις σε ποσοστό 20%-30%, με την κυβέρνηση να προσδοκά ότι θα υπάρξει συνεννόηση με κρατικές επιχειρήσεις (ΗΛΠΑΠ, ΕΘΕΛ , ΗΣΑΠ) αλλά και με αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε οι εκπτώσεις να αγγίξουν έως και το 50%. Όπως επισήμανε ο κ. Λοβέρδος ότι "το κονδύλι που θα διατεθεί, αποτελεί μέρος του 1,5 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ που προορίζεται για τους ανέργους.

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του υπουργού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτήρισε "ελεημοσύνες" και είπε ότι "ο λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ, για να αυξήσει την απασχόληση και όχι να παριστάνει τον 'Καραμουρτζούνη' φιλόπτωχου ταμείου".


Νωρίτερα, εντός της Ολομέλειας υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας και στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κυβέρνηση "υπηρεσιακή" και της καταλόγισε ότι "παίρνει εντολές από τις Βρυξέλλες και μετά έρχεται στην Ελλάδα και κινδυνολογεί".

Στον Αλ. Τσίπρα απάντησε σε έντονο ύφος ο Ανδρ.. Λοβέρδος, λέγοντας ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ σέρνεται πίσω από το ΚΚΕ και ακολουθεί μια ανεύθυνη πολιτική στάση".

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=111445
Σημ.axinosp:Άρχισαν τα όργανα και το φιλόπτωχο ταμείο του Καραμουρτζούνη έκλεισε. Στην θέση του θα σου δίνουν μία πιστωτική κάρτα σαν μακροχρόνια άνεργος με μια χαμηλή πίστωση και θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σκλάβος της κάρτας του συστήματος . Αν κάτσεις καλά και είσαι υπάκουο σκλαβάκι μπροστά στο γκισέ του σούπερ μάρκετ η πιστωτική σου κάρτα θα περνάει και θα μπορείς να επιζήσεις αγοράζοντας τρόφιμα αλλιώς η κάρτα θα κλείνει και η αυτοκτονία θα είναι προ των πυλών. Παλι μπροστά μας οι προβλέψεις του Zeitgeist !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: