Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ελλειψη ζήτησης, στάση... εμβολίων


Την ακύρωση της παραγγελίας 8 εκατομμυρίων εμβολίων για τη νέα γρίπη, αποφάσισε το υπουργείο Υγείας και ήδη βρίσκεται σε ανάλογες διαπραγματεύσεις.

Η υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, δήλωσε στο Mega, ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς ο τομέας της Υγείας έχει ανάγκη τα 60 εκατ. ευρώ που θα στοίχιζε η παραγγελία, η οποία έγινε στο παρά πέντε των εκλογών και υπάρχει το δεδομένο της απροθυμίας του γενικού πληθυσμού να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, σε ένα μήνα εμβολιασμού περίπου 320.000 πολίτες έκαναν το εμβόλιο. Ο αριθμός αυτός δεν κρίνεται ικανός για να αποτελέσει ασπίδα προστασίας κατά της γρίπης για το γενικό πληθυσμό και ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί για ακόμη τρεις μήνες.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9036843
Σημ.axinosp:Ακόμα μία νίκη που κέρδισαν οι Blogers κόντρα στα ΜΜΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: