Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Βρετανία. Η ανεργία θα ήταν διπλάσια αν η χώρα είχε ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ, υποστηρίζει το Centre for Economic and Business Research

Το ποσοστό ανεργίας στη Βρετανία θα ήταν διπλάσιo αν ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ αποφάσιζε την ένταξη της χώρας στη ζώνη του ευρώ, εκτιμά το Centre for Economic and Business Research (CEBR) του Λονδίνου. Το CEBR χρησιμοποίησε το δικό του οικονομικό μοντέλο για να υπολογίσει τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο Μπλερ υπέγραφε της ένταξη της Βρετανίας στη ζώνη του ευρώ.
Από τους υπολογισμούς προκύπτει πως η ανάπτυξη θα ήταν ελαφρά μεγαλύτερη ανάμεσα στο 1998 και το 2006, αλλά το ίδιο θα συνέβαινε και με τον πληθωρισμό.
Όμως μετά το 2006, η οικονομική ύφεση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, υποστηρίζει το CEBR.
"Το ΑΕΠ θα είχε μειωθεί κατά 7% και όχι 5% και η ανεργία θα έφτανε περίπου το 15%", τονίζει.
Η ανεργία στη Βρετανία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας έπεσε στο 7,8%.
"Τα εύσημα για την απόφαση αυτή (μη ένταξης της Βρετανίας στην ευρωζώνη) πρέπει να αποδοθούν στον Γκόρντον Μπράουν", επισημαίνει το CEBR.
Ο Μπράουν ήταν υπουργός Οικονομικός από το 1997 ως το 2007 επί πρωθυπουργίας Μπλερ και θεωρείται δικό του έργο η απόφαση να παραμείνει η Βρετανία εκτός ζώνης ευρώ.
Σε συνέντευξή του την Πέμπτη, ο Γκόρντον Μπράουν τόνισε πως η χώρα του με το να μην ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ διατήρησε μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με άλλες χώρες.
http://www.express.gr/news/world/266543oz_20100215266543.php3
Σημ.axinosp:Να 'ναι καλά οι πολιτικοί μας που μας βάλανε στην ζώνη του Ευρώ και έτσι επιτέλους από ψωροκώσταινα γίναμε Ευρώπη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: