Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Η Γερμανίδα καγκελάριος..

...είχε και προ διημέρου, σε εκδήλωση της εφημερίδας «Financial Times Deutschland», επισημάνει το γεγονός ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επιδεινώνεται από την κερδοσκοπική πίεση, που ασκείται στις χρηματαγορές με αποτέλεσμα την υπέρμετρη αύξηση του κόστους δανεισμού της χώρας, προκαλώντας έτσι γενικότερο πρόβλημα στην ευρωζώνη.

«Δεν μπορεί οι αγορές να καθορίζουν την τύχη μας», είπε η κ. Μέρκελ. Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) τάχθηκε υπέρ της επιβολής «αυστηρών κανόνων» στα λεγόμενα «ασφάλιστρα» έναντι επισφαλών δανείων (Credit Default Swaps, CDS), εξετάζοντας θεωρητικά μέχρι και την απαγόρευσή τους για την περίπτωση των κρατικών ομολόγων.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=24981
Σημ.axinosp: Μα αγαπητή Μέρκελ, είσαι το κατ' εξοχήν δημιούργημα των αγορών. Ακούς CDS και αλλάζεις κουβέντα , έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι με τα CDS και εσύ εξετάζεις μόνο θεωρητικά την απαγόρευση τους και μόνο για την περίπτωση των κρατικών ομολόγων. Ακόμα πιστεύεις ότι η κρίση της Ελλάδος δεν θα σε αγγίξει και ότι η Γερμανία θα συνεχίζει να εξάγει στον Νότο την βιομηχανική της παραγωγή ότι και να γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: