Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Στα πρόθυρα άκριτου λαϊκισμού κατά της Γερμανίας

Από την αθλιότητα του περιοδικού Focus
Υπεραντίδραση, που υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγήσει σε αντιγερμανική υστερία, προκάλεσε σε τμήμα του πολιτικού κόσμου, όλου του φάσματος, πλην των κομμάτων της Αριστεράς, το όντως ακραίο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Focus με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία και τον τίτλο «Απατεώνες της Ευρώπης».
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, κατά την οποία η Αθήνα ζητεί έμπρακτη στήριξη από τους εταίρους στην Ε.Ε., Ελληνες πολιτικοί δεν περιορίστηκαν να στηλιτεύσουν το περιοδικό, αλλά στράφηκαν ευθέως κατά της Γερμανίας, είτε χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είτε υπενθυμίζοντας τη ναζιστική Κατοχή. Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, που έχει καλέσει αύριο τον Γερμανό πρεσβευτή προκειμένου να του διαμαρτυρηθεί, έθεσε το ερώτημα εάν «οι Γερμανοί έβγαλαν κανένα νέο Μπετόβεν και δεν τον πήραμε χαμπάρι». Σε έντονα επικριτικές δηλώσεις προέβησαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου και ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλος, όπως και ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως αποστέλλει απαντητική επιστολή στο περιοδικό.
Αντιγερμανική «υστερία» από τμήμα του πολιτικού κόσμου
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100030_24/02/2010_391981
Σημ.axinosp:"Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια και μυαλό νάνου" είχε πεί ο Πάγκαλος παλιότερα και μετά ζήταγε συγνώμη δημόσια και δια της διπλωματικής οδού, στους Γερμανούς. Άλλο το πως μιλάνε οι Μπλόγκερς μεταξύ τους και μπορεί να ρίχνουν και κανά γαμοσταυρίδι , για πλάκα ή από θυμό, στους Γερμανούς και άλλο οι Πολιτικοί μας , που κάποιους τους έχει πιάσει ο οίστρος εναντίον της Γερμανίας. Ελπίζω οι λεονταρισμοί κάποιων καραγκίοζηδων τύπου Πετσάλνικου και Κακλαμάνη να μην μας τρέχουν, γιατί αν έχεις τα αρχίδια σε οικονομικό επίπεδο μιλάς , αλλιώς τη κότα και περιμένεις στην γωνία τον κόκορα που αφού σε ξεσκίσει στο πούτσο , μεταφορικά μιλάμε , μετά περιμένεις να σε σώσει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: