Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαχείρησης Δημοσίου χρέους αντικαταστάθηκε από πρώην Τραπεζίτη της Goldman Sachs !!

Ο Π. Χριστοδούλου νέος γενικός διευθυντής στον ΟΔΔΗΧ

Ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου τοποθετείται, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, νέος γενικός διευθυντής στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, (ΟΔΔΗΧ) στη θέση του κ. Σπύρου Παπανικολάου.

Ο κ. Χριστοδούλου έχει διατελέσει γενικός διευθυντής διαχείρισης διαθεσίμων του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας και επί σειρά ετών εργάστηκε σε υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρείες του Χρηματοπιστωτικού χώρου, έχοντας εμπειρία σε θέματα διαχείρισης διαθεσίμων και χρηματαγορών.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/02/2010_324599
Σημ.axinosp:πήραμε την πληροφορία από το βαθύ κόκκινο και τον ciaoant1
Μετάφραση :axinosp
Και έτσι to κωμικοτραγικό γίνεται σουρεαλιστικό. Η χθεσινή είδηση για την αποχώρηση του επικεφαλής της υπηρεσίας διαχείρισης δημοσίου χρέους, Σπύρου Παπανικολάου, ήταν κάπως μια είδηση με κάποιο κενό , μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο αντικαταστάτης του δεν θα είναι άλλος από τον Πέτρο Χριστοδούλου, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής του Private Banking και γενικός Διευτυντής διαθεσίμων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (υπάγεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Ταμβακάκη), όπως φαίνεται στο παραπάνω γράφημα. Ωστόσο, το παράξενο είναι, ότι ο κ. Χριστοδούλου εργάστηκε όχι μόνο ως επικεφαλής των παραγώγων στη JP Morgan, αλλά κράτησε επίσης ανάλογες θέσεις στη Credit Suisse, και ... περιμένετε....στην Goldman Sachs ... Εεε, τι να πω;¨

(Παρατίθεται τo προφίλ του Πέτρου Χριστοδούλου από το Forbes(!!) και ο μισθός του €299,693 (!!) )

Αλλά, όμως, θεωρήσαμε ότι ήταν όλο το λάθος της Goldman Sachs για την εξολόθρευση της Ελλάδας; Δεν ήταν όλο το λάθος της Goldman για την (μη) πλήρη ανακοίνωση των όρων της εδώ και μιας δεκαετίας σχεδόν από τις αξίές της από τις πράξεις ανταλλαγής(swaps), η οποία προφανώς ήταν προφανής για το περιοδικό Risk magazine , αλλά τόσο ακατανόητη στην Eurostat. Αν και μπορεί να πάνε όλα καλά - φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει βρει ένα νέο εχθρό. Τα ρεπορτάζ του Reuters αναφέρουν τώρα , πως οι Έλληνες νομικοί της αντιπολίτευσης δήλωσαν την Πέμπτη ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να καταβάλουν αποζημιώσεις για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και την κατοχή στην Ελλάδα πριν επικρίνουν τη χώρα τους για το χάσμα των δημοσιονομικών ελλειμμάτων της.
Το γεγονός της αίσθησης ότι η επιβίωση της Ελλάδας εξαρτάται πλέον από την καλή θέληση της Γερμανίας, φαίνεται να χάνεται από όλους.
Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε για την επόμενη δόση σε αυτή την ολοένα και πιο συναρπαστική σαπουνόπερα.
http://www.zerohedge.com/article/head-greek-debt-office-replaced-former-goldman-investment-banker

Δεν υπάρχουν σχόλια: