Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Merkel: Το ευρώ θα επιβιώσει, η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνη της

Το ευρώ βρίσκεται για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση, όμως, θα αντιμετωπίσει την καταιγίδα, είπε η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Παραδέχτηκε πως το γεγονός ότι κάποιες χώρες δέχονται επίθεση κερδοσκόπων είναι επικίνδυνο, όμως, τόνισε ότι χώρες όπως η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους τα προβλήματά τους.

«Νομίζω ότι η πραγματική εμπιστοσύνη στο ευρώ μπορεί να επιτευχθεί στις αγορές μόνο εάν το πρόβλημα αντιμετωπιστεί στη ρίζα του στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες με πολύ υψηλά ελλείμματα», είπε.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=81338
Σημ.axinosp:Αυτό που μου με τρελαίνει με την Μέρκελ και με τους Γερμανούς γενικά είναι ο αυτοκτονικός τους εαυτός. Λέει κάποιος Γερμανός ηγέτης πχ. ο Χίτλερ θα κάνουμε πόλεμο για χι,ψι λόγους , τελείωσε, 60 εκατομύρια θα τον ακολουθήσουν μέχρι τέλους και όταν ενοούμε τέλους , ενοούμε μέχρι να πατήσουν το πόδι τους οι Ρώσοι στο καταφύγιο του Χίτλερ. Μέχρι εκείνη την ώρα όλοι οι Γερμανοί ήταν με τον Χίτλερ . Μέχρι να βγεί ο επόμενος Καγκελάριος , ο Αντενάουερ και να πεί στον Γερμανικό λαό , κάναμε εγκλημα με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο Χίτλερ ήταν εγκληματίας και οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας , κανείς στην Γερμανία δεν είχε αλλάξει γνώμη για τον Χίτλερ ,αλλά μιας και το λέει ο καινούργιος Αρχηγός κάτι θα ξέρει άρα ,κάτω ο Χίτλερ, ζήτω οι Αμερικάνοι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μαλάκα λαό σαν τους Γερμανούς. Τους λέει η Μέρκελ κάποια μαλακία για την Ελλάδα, εκεί αυτοί, σαν τα ζώα ναί θα πουν, μέχρι τέλους. Ρε δεν πα να τους λές ότι αλάχτε ρότα αν συνεχίσετε με αυτήν την λογική, την γκρεμίσατε την Ευροζώνη τίποτε Nein αυτοί. Επομένως το μόνο πο μπορείς να τους πείς είναι, δε πάτε να γαμ@$%^ε και εσείς και η Ευροζώνη σας, άντε πολύ κάτσαμε μαζί σας και όταν ο επόμενος Καγγελάριος καταλάβει την παπαριά του μετά την διάλυση της Ευροζώνης , εμεί εδώ θα είμαστε να του πούμε δύο λογάκια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala kopse kati me tis genikoures
exoun genithei apisteuta miala me apisteytes ides apo ekina ta meri
kai exoun prospathisei kapou stis arxes tou 20
na kanoyn kai to alma ston ourano..
alla den tous ekatse.

axinosp είπε...

Εγώ δεν μίλησα για τα μυαλά που γέννησε αυτή η χώρα όπως ο Μαρξ πχ. Αλλά για τη αυτοκτονική τάση που έχει αυτός ο λαός μέχρι αηδίας. Μην ξεχνάμε παρόλο το βιοτικό επίπεδο αλλά και το επίπεδο μόρφωσης του γερμανικού λαού με εκλογές ανέβασε τον Χίτλερ και τον ακολούθησε πιστά μέχρι τέλους .

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Όσοι καλόμαθαν στα δανεικά και στο τεμπελίκι ήρθε η ώρα να μάθουν να κάνουν πίπες.

Οι ισχυρότεροι από εμάς θα επιβιώσουν. Είτε μέσα, είτε έξω από το Νταχάου. Όποιος φοβάται, ας μεταναστεύσει...