Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Γαλλία: Υποχώρηση του ΑΕΠ κατά 2,2%, στη χειρότερη ύφεση από το 1945

Το ΑΕΠ της Γαλλίας υποχώρησε κατά 2,2% το 2009, στη χειρότερη ύφεση που γνωρίζει η χώρα από τα μεταπολεμικά χρόνια. Ωστόσο κατά το τέταρτο τρίμηνο η ανάπτυξη ξεπέρασε τις προβλέψεις φτάνοντας το 0,6%, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ινστιτούτο Στατιστικής (Insee).

Η υποχώρηση κατά 2,2% στο σύνολο του έτους συνάδει με τις κυβερνητικές προβλέψεις.

Η υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου. "Μια αύξηση κατά 0,6% σημαίνει δύο φορές καλύτερα από την άνοιξη, τρεις φορές καλύτερα από το φθινόπωρο", δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RMC.

Κατά το τέταρτο τρίμηνο, το Insee στις τελευταίες του προβλέψεις, προέβλεπε ανάπτυξη κατά 0,4% και η Κριστίν Λαγκάρντ είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι ελπίζει σε κάτι περισσότερο του 0,3%.

Κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου, η Γαλλία συνέχισε να χάνει περισσότερες θέσεις απασχόλησης από αυτές που δημιούργησε, αλλά λιγότερο έντονα από ό,τι στο τρίτο τρίμηνο. Αυτή η μείωση των θέσεων εργασίας ανέρχεται σε -56.500, 412.000 στο σύνολο του 2009.

Η Γερμανία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα τα στοιχεία της στατιστικής, σημείωσε κατά το τέταρτο τρίμηνο μηδενική ανάπτυξη. Στο σύνολο του έτους η πρώτη ευρωπαϊκή οικονομία έπεσε όπως και η Γαλλία στη χειρότερη ύφεση από τα μεταπολεμικά χρόνια.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=24624
Σημ.axinosp:Που είναι τα παπαγαλάκια που έλεγαν για το τέλος της ύφεσης στην ΕΕ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: