Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Απειλείται η συνεδρίαση του Χ.Α.

Κατάληψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποιούν από τα ξημερώματα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει σε μέσα ενημέρωσης μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου του ΚΚΕ, στόχος της κινητοποίησης είναι να παραμείνει κλειστό το Χρηματιστήριο και να μην πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές.

Ανέφεραν ότι η πράξη αυτή γίνεται ενόψει της αυριανής γενικής απεργίας και δήλωσαν ότι οι ελεγκτές της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με τον τρόπο αυτό "θα δουν που βρίσκονται τα χρήματα".

Τα μέλη του ΠΑΜΕ προτίθενται να παραμείνουν όλη την ημέρα στην Λ. Αθηνών, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Χρηματιστηρίου.

http://www.capital.gr/News.asp?id=913085
Σημ.axinosp:Ναι δεν ξέρουν οι Γκαουλάϊντερ της ΕΕ που είναι τα λεφτά, εσάς περιμένανε να τους το δείξετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: