Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Bernanke: Η Fed και η SEC εξετάζουν την υπόθεση Goldman - Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Federal Reserve των ΗΠΑ Ben Bernanke δήλωσε η κεντρική τράπεζα θα ερευνήσει την υπόθεση των συναλλαγών σε παράγωγα προϊόντα της Goldman Sachs Group και άλλων αμερικανικών τραπεζών με την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το Dow Jones Newswires, ο κ. Bernanke στο πλαίσιο της διήμερης κατάθεσής του για τη νομισματική πολιτική στην επιτροπή του Κογκρέσου σημείωσε πως το ζήτημα εξετάζει επίσης και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) των ΗΠΑ.

Ερωτηθείς από τον πρόεδρο της Επιτροπής Christopher Dodd εάν πρέπει να απαγορευτεί στις τράπεζες η σκόπιμη χρήση των swaps εις βάρος μίας χώρας ο κ. Bernanke τόνισε πως τα credit default swaps μπορεί να είναι χρήσιμα για την αντιστάθμιση του κινδύνου αλλά “η χρήση τους με τρόπο που σκοπίμως αποσταθεροποιεί μία εταιρεία ή χώρα είναι αντιπαραγωγικός”.

Ο πρόεδρος της Fed επανέλαβε παράλληλα ότι τα αμερικανικά επιτόκια και το δολάριο θα μπορούσαν να γνωρίσουν πιέσεις στο μέλλον αν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το μακροπρόθεσμο βάρος του δανεισμού.

"Δεν περιμένω κάτι σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, ωστόσο είναι λογικό ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια εμπιστοσύνης σε πτυχές της αμερικανικής οικονομίας", δήλωσε ο επικεφαλής της Fed.
http://www.capital.gr/News.asp?id=914918
Σημ.axinosp:Επειδή αγαπητοί Ευρωπαίοι μας έχετε ζαλίσει τα παπάρια με την Goldman Sachs είπαμε να κάνουμε μία επιτροπή που θα εξετάσει το ζήτημα σε βάθος, θα μπεί το μαχαίρι στο κόκαλο, θα πέσουν κεφάλια, θα αποδοθεί δικαιοσύνη κλπ,κλπ, συγνώμη αυτά τα λένε οι επιτροπές στην Ελλάδα μπερδεύτηκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: