Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Έρχεται ντόμινο χρεοκοπιών κρατών

Αρκετές χρεοκοπίες χωρών περιμένει ο Kenneth Rogoff, ο καθηγητής του Χάρβαρντ που το 2008 είχε προβλέψει την κατάρρευση των μεγάλων αμερικανικών τραπεζών.

Έπειτα από τις τραπεζικές κρίσεις «συνήθως βλέπουμε μια σειρά από χρεοκοπίες κρατών, σε διάστημα λίγων χρόνων. Προβλέπω ότι θα το δούμε και πάλι», είπε ο Rogoff μιλώντας στο Τόκιο.

Η αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία. «Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς το timing, όμως, θα συμβεί», εξήγησε ο Rogoff. «Σε πλούσιες χώρες –στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και ίσως την Ιαπωνία- θα σημειωθεί χαμηλή ανάπτυξη. Θα σφίξουν το ζωνάρι όταν τα προβλήματα προκαλέσουν αύξηση των επιτοκίων. Θα το αντιμετωπίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι με συνέντευξή του, τον Αύγουστο του 2008, ο ακαδημαϊκός είχε προειδοποιήσει ότι «τα χειρότερα έρχονται για τις ΗΠΑ», ενώ είχε μιλήσει για την κατάρρευση μεγάλων επενδυτικών τραπεζών.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=2&artid=81291
Σημ.axinosp:ΓΑΠ δεν λέει για μας , ΓΑΠ ,ΓΑΠ, που πήγε πάλι αυτό το παιδί , πάλι σβάρνα πήρε το Πλανήτη με το αεροπλάνο και ζητάει δανεικά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: