Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ζήτημα γερμανικών αποζημιώσεων θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Να απαιτήσει η Ελλάδα την καταβολή από τη Γερμανία των αποζημιώσεων για τις καταστροφές που μας προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ζητεί από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Πέντε βουλευτές του κόμματος ( Ευαγγελία Αμανατίδου , Θ. Δρίτσας, Μ. Κριτσωτάκης , Β. Μουλόπουλος και Π. Λαφαζάνης ) με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών, Αμυνας και Δικαιοσύνης ζητούν να μάθουν ποιο το συνολικό ύψος του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα αν συνυπολογιστούν και οι τόκοι, καθώς και ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να λάβει στην κατεύθυνση της διεκδίκησης των οφειλών.

Οπως αναφέρουν, «γερμανοί πολιτικοί και γερμανικά πιστωτικά ιδρύματα πρωταγωνιστούν με δηλώσεις και παρεμβάσεις τους στο άθλιο κερδοσκοπικό παιχνίδι που διαδραματίζεται αυτές τις μέρες σε βάρος του ελληνικού λαού», ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ ότι «χωρίς να αντιστέκεται στο ελάχιστο, σύρεται σε έναν λαβύρινθο σκληρότατων και καταστροφικών για τον τόπο νεοφιλελεύθερων πολιτικών, εκλιπαρώντας για δηλώσεις “αλληλεγγύης” και “κατανόησης” από τα ισχυρά κράτη της ΕΕ, και δη από τη Γερμανία».
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=315931&dt=19/02/2010
Σημ.axinosp:Τα άλλα κόμματα και οι βουλευτές που είναι , έστω και με διαφορετικές προτάσεις ;;

1 σχόλιο:

Redfly είπε...

Εντύπωση μου κάνει που όλα τα μέσα ασχολούνται με την ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 19.2.2010, με 3 μέρες καθυστέρηση δηλαδή, καθώς το ΚΚΕ έχει ήδη καταθέσει ερώτηση για το ίδιο θέμα στις 16.2.2010...... !!!!

Το ζήτημα δεν είναι βεβαίως ποιός έκανε την ερώτηση πρώτος, αλλά γιατί τα μέσα ασχολούνται μόνο με την ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ !!

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ ύποπτα.....