Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Κατάθεση ν/σ για επανασύσταση της Στατιστικής Υπηρεσίας ως ανεξάρτητης Αρχής

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επανασύσταση της Στατιστικής Υπηρεσίας, ως ανεξάρτητης Αρχής, υπό την επωνυμία, «Ελληνική Στατιστική» (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

Με το νομοσχέδιο τροποποιείται το θεσμικό πλαίσιο ανάπτυξης, παραγωγής και διάδοσης των επισήμων στατιστικών της χώρας.

Ορίζεται το Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα και συνιστάται, στη θέση της παλαιάς Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, μια ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, η «Ελληνική Στατιστική», με έδρα τον δήμο Πειραιώς, η οποία απολαμβάνει λειτουργικής ανεξαρτησίας και οικονομικής αυτοτέλειας και υπάγεται στη Βουλή των Ελλήνων.

http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=24647

Σημ.axinosp:Μέσα σε λίγα χρόνια οι ηγέτες των δύο κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας έκαναν ρόμπα στην ΕE, κάνοντας τους Ευρωπαίους να μας λένε, ότι είμαστε ψεύτες , απατεώνες , κλέφτες. Το 2004 η ΝΔ το 2009 το ΠΑΣΟΚ , ακολουθώντας την γνωστή συνταγή, ο καθένας για τους δικούς του κομματικούς λόγους ότι παρέλαβε καμένη γη από τον προηγούμενο . Μόνο που αυτή την φορά ο ΓΑΠ την έκανε την ΜΑΛΑΚΙΑ εν μέσω παγκόσμια συστημικής κρίσης και βλέπουμε τα αποτελέσματα της παπαριάς αυτής με τις επιθέσεις των Ευρωπαίων εταίρων μας . Αν βέβαια νομίζετε ότι μόνο οι Έλληνες κάνουν αλχημείες στα στατιστικά τους στοιχεία κάνετε μεγάλο λάθος . Πρώτη και καλύτερη μακράν βρίσκεται η Αμερική μόνο που κανείς δεν έχει τα αρχίδια να τα βάλει μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: