Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Το 53% των Γερμανών δηλώνει πως η Ελλάδα ίσως χρειαστεί να αποβληθεί από την ευρωζώνη, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Το 53% των Γερμανών εκτιμά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει, αν χρειασθεί, να αποβάλει την Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Emnid και δημοσιεύεται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα "Bild am Sonntag".
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 67% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Γερμανοί δεν θέλουν η χώρα τους και άλλες χώρες μέλη της ΕΕ να βοηθήσουν οικονομικά την Ελλάδα για να ξεπεράσει τη δημοσιονομική της κρίση.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1778086
Σημ.axinosp:Να φύγετε να πάτε αλλού μας λένε οι Γερμανοί, φτύνοντας μας στη μούρη και εμείς ακόμα ψάχνουμε για κοινοτική αλληλεγγύη τρομάρα μας .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην δεν ειναι μαγαζι των Εβραιογερμανων η ΕΕ για να μας διωξει.Δευτερον μας χρωστανε καποια δις απο τον πολεμο.Τριτον δε τους επιβαλλουμε να μας δανεισουν με ληστρικα επιτοκια,εκεινοι θελουν διοτι ωφελουνται.Και τελος αν μπορουσαν να μας διωξουν,συμφωνα με την αρχη της αμοιβαιοτητας,τα προιοντα τους η δικαιουμεθα να τα αποκλεισουμε η να τα δασμολογησουμε δεοντως.Επεται και η εξεταση για παρανομιες και κακη εκτελεση ΟΛΩΝ των συμβασεων των γερμανικων επιχειρησεων εν Ελλαδι.Και συνεχιζουμε...

zeuspower είπε...

ειδατε ομως ,πως αυτο που λεει ο λαος συμβαινει ?
"η φτωχεια φερνει γκρινεια ! "

οταν το χρημα ερεε κανεις ουτε απο δω ουτε απο κει δεν μιλαγε :)