Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Την 1η Μαρτίου 2006 ψηφίστηκε ο Ν. 3448/2006, ο οποίος επιτρέπει την αποτέφρωση των νεκρών στη χώρα μας. Τέσσερα χρόνια όμως αργότερα δεν έχει ολοκληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα επιτρέπει την εφαρμογή του εν λόγω νόμου. Συγκεκριμένα, προκειμένου για τον καθορισμό των προϋποθέσεων καθορισμού των χώρων δημιουργίας Κέντρων Αποτέφρωσης νεκρών, των όρων και τον έλεγχο λειτουργίας τους καθώς και των ειδικότερων προϋποθέσεων για την αποτέφρωση, απαιτείται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος
(άρθρο 35 του εν λόγω νόμου).
Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου στην υπ. αριθμόν 566/3-11-2009 ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου για την καύση νεκρών, αν και έχει ήδη εκδοθεί σχετικό Προεδρικό Διάταγμα (υπ. αριθμ. 31/13.3.2009) από το Μάρτιο του 2009, η τελική εφαρμογή του ανωτέρω νόμου εξαρτάται πλέον από Υπουργική Απόφαση.
Δεδομένων των ανωτέρω καθώς και ότι έχει συσταθεί από το Φεβρουάριο του 2009 ομάδα διοίκησης έργου με πρωτοβουλία του Υπ. Εσωτερικών με σκοπό την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη των υπό ρύθμιση ζητημάτων με τελικό στόχο την έκδοση της απαιτούμενης Υπουργικής Απόφασης και ότι τελικά η μεγάλη καθυστέρηση έχει ως αποτέλεσμα την επί της ουσίας αντιδημοκρατική κατάργηση του Ν. 3448/2006

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
-Για ποιο λόγο καθυστερεί τόσο πολύ η έκδοση της εν λόγω Υπουργικής Απόφασης;
- Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες της προαναφερθείσας ομάδας εργασίας; Προβλέπεται κάποιο χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του νόμου 3448/2006;

ΠΡΕΖΑ TV
23-2-2010
Σημ.axinosp:Το Παπαδαριό φέρνει μάλλον ακέραιη την ευθύνη για την μη υπογραφή της υπουργικής απόφασης. Βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: