Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 30ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ



Παρέμβαση-καταγγελία πραγματοποίησαν μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. που ανήκουν στους πυρήνες των βορείων περιοχών της Αθήνας κατά την διάρκεια  του Μαραθωνίου 2012, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.

Κρατώντας πικέτες με συνθήματα στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά παρατάχθηκαν εμπρός από την αψίδα του ΟΠΑΠ, κατά μήκος της διαδρομής, στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής, λίγο πριν περάσουν οι πρώτοι δρομείς το πρωΐ μέχρι την ώρα που πέρασαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες που ακολουθούσαν στην ουρά.

Τα συνθήματα του Ε.ΠΑ.Μ., όπως «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ», «ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ», «DEMOCRACY WAS BORN HERE, DEBTOCRACY ENDS HERE», «LA LUMIÈRE DEGRÉCE DISPERSERA ENCORE UNE FOIS L’ OBSCURITÉ DES USURIERS» κ.α., αγκαλιάστηκαν αμέσως από τους παρευρισκόμενους...
πολίτες και τράβηξαν την προσοχή όλων των ξένων δημοσιογράφων που ακολουθούσαν την διαδρομή.


Ξένοι αθλητές έκαναν το σήμα της νίκης βλέποντας τους Επαμίτες και πολλοί Έλληνες δρομείς φώναζαν «Μπράβο στο Ε.ΠΑ.Μ.»«Μπροστά με το Ε.ΠΑ.Μ.».

Το Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχίσει τις στοχευμένες πολιτικές παρεμβάσεις του γιατί το κατοχικό καθεστώς πρέπει να νοιώθει την ανάσα του λαού καθημερινά γύρω του με κάθε τρόπο.

Το Ε.ΠΑ.Μ., πιστό στις διακηρύξεις του, συμμετέχει, προτείνει, δρα, μάχεται, πρωτοπορεί!

Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα
12-11-2012














Δεν υπάρχουν σχόλια: