Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ. για τα συνεχώς Εντεινόμενα Κρούσματα Αυταρχισμού και Αντιδημοκρατικής Εκτροπής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τα τελευταία γεγονότα, με τους βασανισμούς κρατουμένων, με τη σύλληψη γνωστών δημοσιογράφων που δεν έχουν σκύψει το κεφάλι στο καθεστώς, τις «παύσεις» τηλεοπτικών εκπομπών, με την βιαιότητα των οργάνων ‘’τάξης’’ ενάντια σε ανυπεράσπιστες γυναίκες και με  ψευδείς μηνύσεις εναντίον τους, καθώς και τις συλλήψεις απλών πολιτών που έκαναν το μέγα «έγκλημα» να αναρτήσουν μερικές φωτογραφίες αστυνομικών που φαίνονται να δρουν σε αγαστή συνεργασία με τα τάγματα εφόδου του Μιχαλολιάκου, αποδεικνύεται ότι κινδυνεύουν ακόμη και οι ελάχιστες τυπικές ελευθερίες που έχουν απομείνει για τον λαό. Άλλωστε ο ίδιος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της δωσιλογικής κυβέρνησης κ. Σαμαράς δήλωσε ευθαρσώς ότι αν δεν περάσουν οι επιλογές των κατακτητών θα οδηγήσει αυτός και οι συνεργάτες του την χώρα στο χάος, οικονομικό και πολιτικό. Είναι η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που πρωθυπουργός απειλεί τόσο ανοιχτά τον λαό, μιας και το χάος μπορεί να επέλθει στην χώρα μόνο αν το θελήσει η κυβέρνηση και το σύστημα πολιτικής εξουσίας.

Εκείνο όμως που διαφαίνεται καθαρά πλέον είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί - που νομίζουν ακόμα ότι κυβερνούν - γίνονται καθημερινά και πιο επικίνδυνοι για τον τόπο. Φαίνεται ότι έχουν συνειδητά επιλέξει το ζοφερό δρόμο που δεν έχει γυρισμό. Το δρόμο της ανοιχτής εκτροπής και της κατάργησης ακόμα και των τελευταίων ψηγμάτων του συντάγματος που άφησαν όρθια στο διάβα τους.

Ολισθαίνουν καθημερινά και πιο πολύ στο δρόμο της πραξικοπηματικής τακτικής και διακυβέρνησης της πατρίδας μας, εκτελώντας τυφλά τις εντολές των κατακτητών.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό  να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και σε επιφυλακή για να αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια ανοιχτής – πλέον – εκτροπής. Καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θέλουν να βρίσκονται στην αντιμνημονιακή όχθη, να αποδεχτούν την πρόταση που τους έχει απευθύνει το ΕΠΑΜ – με την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του – και να παραιτηθούν από ένα κοινοβούλιο που είναι πλέον παράνομο,  αντισυνταγματικό και – υποβαθμισμένο σε ρόλο ‘’γλάστρας’’, υποτελές σε κατακτητές.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι κατακτητές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, ότι ο ελληνικός λαός δε θα μείνει για πολύ ακόμα παρατηρητής  της εκποίησης της εθνικής του ανεξαρτησίας.

                                                                       
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
1/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: