Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Έβγαλε κι η μύγα κ@@λο..........


….Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ora News, στη διάρκεια δεξίωσης στην Αυλώνα για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, ο αλβανός πρωθυπουργός ανέφερε στο πλαίσιο ομιλίας του: «Την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή. Θα διαβάσω εδώ, ενώπιων σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».

Ευτυχώς, ο υπουργός των Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε τη προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Τίρανα. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει, διαφορετικά ο εξευτελισμός των «κυβερνώντων» θα ήταν τέλειος.

Σχόλιο ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ: «Έβγαλε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο»!!!
Δυστυχώς οι καταστροφικές πολιτικές των εραστών του ευρώ, η εθελοδουλία και η παράδοση άνευ όρων στους ξένους επικυρίαρχους επιτρέπει στα κόπρανα των βουβαλιών της «Ευρώπης» που ήδη σκεπάζουν τη χώρα, να προστίθενται και τα μυγοχέσματα του κάθε Μπερίσα, που γρήγορα αντιλήφθηκε ότι το «αφεντικό» τρελάθηκε και πουλάει όσο-όσο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: