Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ετοιμάζουν ιδιωτικό στρατό με βαρύ οπλισμό στην Ελλάδα!!!

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης στη σημερινή (19/11) "ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε." με τη Γεωργία Μπάστα. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, το προηγούμενο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με αμερικάνικη εταιρία που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο ιδιωτικό στρατό, που μια από τις ...υπηρεσίες που παρέχει είναι και η καταστολή εξεγέρσεων. Επίσης, η κυβέρνηση φέρεται να έχει προβεί στην παραγγελία ειδικών τεθωρακισμένων οχημάτων με βαρύ οπλισμό, που θα διατεθούν σ' αυτές τις δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: