Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε από το κόμμα και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου


Φυλλορροεί το ΠΑΣΟΚ. Μετά την χθεσινή παραίτηση από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ του κ. Μιχάλη Κασσή, αποχωρεί από το κόμμα και η πρώην γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου έστειλε πριν από λίγο επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ενημερώνοντάς τον ότι αποχωρεί από το κόμμα.
Η κίνησή της όπως αναφέρει το parapolitika.gr, δημιουργεί συνειρμούς αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει και ο κ. Παπουτσής

Δεν υπάρχουν σχόλια: