Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Αρνήθηκε να κατονομάσει πιθανή ημερομηνία εκταμίευσης της δόσης προς την Ελλάδα

Αρνήθηκε να κατονομάσει πιθανή ημερομηνία εκταμίευσης της δόσης προς την Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Seibert.
Παράλληλα δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η ψήφος του γερμανικού κοινοβουλίου για την εκταμίευση της δόσης. Ο ίδιος σημείωσε ότι η Ελλάδα απολαμβάνει τον σεβασμό της γερμανικής κυβέρνησης.
Ο κ. Seibert υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει εντυπωσιακές μεταρρυθμίσεις και έχει δείξει θάρρος.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Λέτε να έρχονται τα Γερμανικά ελικόπτερα να παραλάβουν τους ντόπιους δωσίλογους ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: