Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μαριάς: Μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα αναλάβει τις τύχες της χώρας

Μαριάς: Μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα αναλάβει τις τύχες της χώρας

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς επισήμανε ότι «η τακτική του «καλού μαθητή» απέναντι στον Σόιμπλε και την παρέα του που υιοθέτησε ο καθηγητής και υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας εν όψει του Eurogroup απέτυχε παταγωδώς».

Είναι χαρακτηριστικό τόνισε ο Νότης Μαριάς, ότι «μετά το πέρας των εργασιών του Eurogroup δεν εκδόθηκε καν επίσημη δήλωση του οργάνου όπως είθισται, αλλά εκδόθηκε δήλωση του προέδρου του οργάνου κ. Γιούνκερ».

«Στην εν λόγω δήλωση παρά τα όσα λένε τα διάφορα μνημονιακά «παπαγαλάκια» στα ΜΜΕ, δεν υπάρχει ούτε λέξη για την ενδεχόμενη εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά επέβαλε ένα κοινωνικό Αρμαγεδδώνα αντιλαϊκών μέτρων και απολύσεων».

«Ταυτόχρονα στη δήλωση του κ. Γιούνκερ γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστεί το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους σε δήθεν τεχνικό θέμα, το οποίο θα διευθετηθεί».

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν τονίσει ότι το ζήτημα του υπέρογκου επονείδιστου χρέους θα λυθεί μόνο με μονομερή διαγραφή και καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αλλά αυτό δεν μπορεί να το κάνει η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά.

Αυτό είναι το έργο μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας του δημοκρατικού αντιμνημονιακού τόξου που σύντομα θα κληθεί από τον ελληνικό λαό να αναλάβει τις τύχες της χώρας».

Σημ.axinosp:Αυτοί φεύγουν μόνο με Γενική πολιτική απεργία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: