Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Δυναμική και μαζική η συμμετοχή του Ε.ΠΑ.Μ. στα συλλαλητήρια της 6ης και 7ης Νοεμβρίου στην Αθήνα06/11: Προσυγκέντρωση του Ε.ΠΑ.Μ. στην Στουρνάρα και Πατησίων.


06/11: Το μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. στην οδό Σταδίου.

06/11: Το μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. στην Πλατεία Συντάγματος.


 07/11: Προσυγκέντρωση του Ε.ΠΑ.Μ. στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.


07/11: Το μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ., με πολλούς νέους φίλους του Μετώπου στις τάξεις του, κατευθύνεται προς το Σύνταγμα μέσω της οδού Σταδίου.

07/11: Το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένει στην Λεωφ. Αμαλίας, ενώ στο Σύνταγμα οι αύρες της αστυνομίας ρίχνουν νερό στους διαδηλωτές και τα ΜΑΤ, ο "Στρατός της Τρόϊκας", επιτίθενται με δακρυγόνα. 


[Φωτογραφίες: Copyright MarNik]Δεν υπάρχουν σχόλια: