Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ;


Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκης αναφέρεται αναλυτικά στο τι μέλλει γενέσθαι σε ενδεχόμενο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, σε ό,τι αφορά τη διεθνή σκηνή, μέσα από το πρίσμα της γεωπολιτικής. Κλείνοντας την απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση από το κοινό, και κάνοντας έναν παραλληλισμό με το ιστορικό δεδομένο της προδοσίας της ΚΥΠΡΟΥ, τονίζει την ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... Απόσπασμα από ομιλία-συζήτηση, στο καφέ Αψέντι στο Θησείο, την 21η Νοεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: