Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Στρατιωτικοί: συγκέντρωση έξω από τη ΛΑΕΔ,με "στολή" φθινοπώρου

Στις 16 30 το απόγευμα οι στρατιωτικοί θα συγκεντρωθούν μπροστά από τη ΛΑΕΔ, και μέχρι τις 17 00 θα έχουν ενωθεί με το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, για μία ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έναντι των σκληρών μέτρων εναντίον τους.

Άλλη μια συγκέντρωση ,αυτή τη φορά χωρίς στολές. 

Το αν θα ακολουθήσουν κι άλλες διαμρτυρίες θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες ,όχι πάντως από τις απειλές περί “αποτάξεων” και “διώξεων”. 

Η “ψυχολογική κόπωση” θα είναι ίσως το μεγαλύτερο θέμα για όσους υποστηρίζουν τη συνεχίση των “δυναμικών κινητοποιήσεων”. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΜΕΔ πάντως δεν δείχνει τέτοια σημάδια κόπωσης:

"Οι μέχρι τώρα μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες ε.ε. και ε.α. στρατιωτικών ήταν μόνο η αρχή.

Η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της Πατρίδας μας και η απαξίωση του Ελληνικού λαού, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είμαστε και όλοι εμείς οι Έλληνες στρατιωτικοί, μας υποχρεώνει για ακόμη μια φορά να δηλώσουμε την αντίθεσή μας και να εκφράσουμε την έντονη αποφασιστικότητά μας και την πίστη στο δίκαιο των αιτημάτων μας.

Αντιστεκόμαστε στο καθεστώς μειωμένης Εθνικής και Συνταγματικής κυριαρχίας, που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας.

Είμαστε αντίθετοι με τα μέτρα που επιχειρούν να συρρικνώσουν ακόμη περισσότερο τα ήδη μειωμένα εισοδήματά μας.

Αγωνιζόμαστε κατά της προσπάθειας να μας παρουσιάσουν ως προνομιούχους έναντι των άλλων εργαζομένων και να μας αποκόψουν από τον κοινωνικό κορμό.

Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική, ηθική και κοινωνική εξαθλίωση του λαού μας, που υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας και μας οδηγεί στην υποδούλωση.

Για τους παραπάνω λόγους σε καλούμε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16.30΄ σε προσυγκέντρωση μπροστά στη ΛΑΕΔ (Ρηγίλλης 1), ώστε στη συνέχεια να κινηθούμε ειρηνικά προς τη Βουλή των Ελλήνων και να συναντηθούμε με τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας όπου θα βρεθούν και θα παραμείνουν μέχρι το βράδυ (οι εν ενεργεία συνάδελφοι, ενόψει ασταθών καιρικών συνθηκών, παρακαλούνται να φέρουν πολιτική ενδυμασία)

Αγωνιζόμαστε για μια Χώρα, που ο λαός της θα ζει με αξιοπρέπεια και με τις Ένοπλες Δυνάμεις του ως πυλώνα προάσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και Ασφάλειάς της.

Οι φορείς 

• Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ)
• Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ)
• Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ)
• Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΣΠΕΚ)
• Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ)
• Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΑΣ)
• Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ)
• Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ)
• Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (ΑΚιΣ)
• Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)

OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: