Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Ο αμερικάνικος κολοσσός «Walmart» προ των πυλών της Ελλάδας


Επενδυτική πρωτοβουλία για είσοδο στην ελληνική αγορά φέρεται να αναλαμβάνει η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου διεθνώς, η αμερικανική «Wal-Mart», σε συνεργασία με τη βορειοελλαδική αλυσίδα, «Βασίλαγας». Όπως επισημάνθηκε από τη διοίκηση της τελευταίας, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την αλυσίδα από τις ΗΠΑ για ανάπτυξη μεγάλων σούπερ-μάρκετ στην ελληνική αγορά αρχής γενομένης από το 2013 και στις περισσότερες πρωτεύουσες νομών. Τα συγκεκριμένα σούπερ-μάρκετ θα πουλάνε όλων των ειδών τα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές, ενώ η επωνυμία τους δεν θα είναι «Wal-Mart», αλλά θα καθορισθεί σύντομα. Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ της «Βασίλαγας» και της «Wal-Mart» τοποθετείται χρονικά στους πρώτους μήνες του 2013 και πιθανότατα θα γίνει στην Αθήνα. Μάλιστα για τη «Wal-Mart» η Ελλάδα, όπως τονίστηκε στην «ΗτΣ», θα αποτελέσει «πύλη εισόδου» για επέκταση και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά. Η «Βασίλαγας» διαθέτει τρία ίδια καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και αρκετά συνεργαζόμενα με την επωνυμία «3Β Markets», τα οποία πωλούν πολλά επώνυμα προϊόντα, που αποτελούν παράλληλες εισαγωγές από διάφορες άλλες χώρες της Ε.Ε..
Αλλάζει το κλίμα
Η κίνηση του αμερικανικού κολοσσού στον χώρο του λιανεμπορίου, ο οποίος διαθέτει περισσότερο από 5.000 καταστήματα και πάνω από 138 εκατ. πελάτες παγκοσμίως εφόσον προχωρήσει θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο εγχώριο λιανεμπόριο και θα οξύνει τον ανταγωνισμό. Κυρίως όμως θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Τέλος, θα αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η απόφαση των ΦΑΓΕ και Coca-Cola 3E να μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό και θα στείλει μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει και αφήνει οριστικά πίσω της την κρίση.
Σημ.axinosp:Δεν θα προλάβει το Walmart να ρίξει την τελευταία φτυαριά στο τάφο του λιανεμπορίου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: