Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Απίστευτη δήλωση Θωμόπουλου του ΤΧΣ για στάση πληρωμών στην Ελλάδα!


Τόσο καιρό αναρωτιόμαστε ποιο μπορεί να είναι το λόμπι της δραχμής και να αναρωτιούνται όλοι για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο «ατυχήματος» που ακούμε συνεχώς.

Διαβάστε τη σημερινή δήλωση του Προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Π. Θωμόπουλου για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της δόσης:

«Διαφαίνεται μια καθυστέρηση η οποία δεν είναι ανησυχητική. Ωστόσο, εάν καθυστερούσε με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να μην μπορεί να πληρώσει (μισθούς, συντάξεις), έτσι θα καταλάβαινε ο ελληνικός λαός ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και εναλλακτική».

Τι μας λέει ο κ. Θωμόπουλος δηλαδή; Να γίνει στάση πληρωμών για να «διορθωθεί» ο ελληνικός λαός! Να πληρώσει και πάλι ο λαός επειδή οι τράπεζες χρεοκόπησαν… Μάθε κακέ λαέ ότι πρέπει να πληρώσεις τη χρεοκοπία των τραπεζών από τους ίδιους τους τραπεζίτες που δεν τους εκτιμάς…

Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: