Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η κτηνοβασία συνεχίζει να είναι νόμιμη στη Γερμανία

Μέλη της ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού ζώων (BMT) σε εκδήλωση υπέρ της απαγόρευσης της κτηνοβασίας στη Γερμανία


Στη Γερμανία δεν υπάρχουν περιορισμοί σ’ ότι αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Οι φιλόζωοι που διαφωνούν με την κατάσταση ως έχει σήμερα κατόρθωσαν να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, προς τον οποίον εξέθεσαν τις απόψεις τους, και ο οποίος υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα.


Παρόλο που η κτηνοβασία υπήρξε θέμα ταμπού για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διάφορες οργανώσεις ζωοφιλικές έχουν δραστηριοποιηθεί με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με την κτηνοβασία, μια πρακτική που δεν είναι παράνομη. «Στη Γερμανία μπορεί κάποιος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα ζώο χωρίς να ανησυχεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας των φιλοζωικών οργανώσεων (Deutscher Tierschutzbund).

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ελβετική εφημερίδα Le Matin μιλά για «οίκους ανοχής» με ζώα στη Γερμανία καθώς και για ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ζώων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Αυτό που είναι σίγουρο για την  Claudia Lotz, εκπρόσωπο του παραρτήματος Βερολίνου της ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ), «όλα τα είδη ζώων από χάμστερ μέχρι φίδια και από σκυλιά μέχρι άλογα, όλα υπήρξαν θύματα βιασμού από ανθρώπους. Στο καταφύγιο της Βρέμης, την «Κιβωτό του Νώε», έχουμε φιλοξενήσει και περιθάλψει πολλά κακοποιημένα ζώα. Ένα παράδειγμα είναι ένα Τσιουάουα που βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στα γεννητικά του όργανα».

Το βιβλίο «Βασανισμός των ζώων: η σιωπή» (Verschwiegenes Tierleid) μιλά για το θέμα αυτό. Κάνει επίσης έναν απολογισμό για τη σεξουαλική βία που ασκήθηκε εναντίον των ζώων. Μιλά, για παράδειγμα, για έναν άνδρα 45 χρόνων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία να βιάζει ένα γουρούνι στον ζωολογικό κήπο Wilhelma της Στουτγάρδης.

Τον περασμένο Αύγουστο η ομοσπονδία εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ) οργάνωσε μιαν εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Η βιομηχανία του σεξ με ζώα προετοιμάζεται για ενδεχόμενη απαγόρευση της κτηνοβασίας στη Γερμανία. Κυκλοφόρησαν ήδη φουσκωτά υποκατάστατα ζώων για σεξουαλικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: