Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ HOT DOC ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.


Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για το δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τη δημοσιοποίηση της φερόμενης ως «λίστας Λαγκάρντ».


Για «μια πολύ σοβαρη νομολογία που επιτρέπει στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους» μίλησε ο Κ.Βαξεβάνης μετά την έκδοση της απόφασης.

Παράλληλα ευχαρίστησε τα ξένα μέσα ενημέρωσης για τη συμπαράσταση όσο και πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι στη δίκη δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την καταδίκη του δημοσιογράφου κάνοντας λόγο για διαπόμπευση και διασυρμό υπόληψης ανθρώπων.

Ο δημοσιογράφος στην απολογία του υποστήριξε ότι «η δημοσιοποίηση ενός ονόματος και η σχέση με την τράπεζα δεν είναι προσωπικό δεδομένο. Οι συναλλαγές με τις τράπεζες είναι δημόσιες και όταν τις κάνουμε δεν φοράμε κουκούλα».Η λίστα που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό δεν περιείχε ποσά, διευκρίνισε ο δημοσιογράφος.

Η δίκη του δημοσιογράφου ξεκίνησε το πρωί σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους και συναδέλφους του κατηγορούμενου, ενώ δεκάδες δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν από το πρωί έξω από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο για την κάλυψη της υπόθεσης.
Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: