Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Βυθίστηκε η μισή Βενετία - Η υψηλότερη πλημμυρίδα των τελευταίων χρόνων [εικόνες]


Ιδιαίτερα υψηλή πλημμυρίδα που σημειώθηκε χθες τη νύχτα, έπνιξε τη μισή πόλη της Βενετίας, με τα επίπεδα του νερού να ξεπερνούν τα 140 εκατοστά, ενώ αναμένεται να παραμείνουν πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα «για περίπου 15 ώρες», όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Ήταν η υψηλότερη πλημμυρίδα που βίωσε η πόλη από το Δεκέμβριο του 2010. Η Βενετία θεωρείται ότι αρχίζει να πλημμυρίζει όταν τα ύδατα ανεβαίνουν στα 110 εκατοστά, όμως όταν φτάνουν τα 140 εκατοστά, όπως στη προκειμένη περίπτωση, τότε έχει πλημμυρίσει το 58% της πόλης.
Το πρωί, η πλατεία του Αγίου Μάρκου είχε κυριολεκτικά βουλιάξει, με το ύψος του νερού να φτάνει τα 60 εκατοστά. Το επίπεδο της πλημμυρίδας αναμένεται να επανέλθει στο φυσιολογικό επίπεδο αύριο Παρασκευή.
Η πόλη που επλήγη χειρότερα ήταν η Κιότζα, στο νότιο άκρο της λιμνοθάλασσας της Βενετίας, είναι αυτή που επλήγη χειρότερα, όπου το ύψος του νερού έφτασε τα 164 εκατοστά, το τρίτο υψηλότερο επίπεδο από το 1966, όταν η περιοχή είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές από μια τεράστια πλημμυρίδα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: