Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Schmidt (πρώην Καγκελάριος Γερμανίας): Η κρίση δεν τελείωσε – Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια επανάσταση στην Ευρώπη


Η κρίση κάθε άλλο παρά τελείωσε προειδοποιεί η πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Helmut Schmidt.
«Βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα της δημοσιονομικής κρίσης, στα μέσα της παγκόσμιας ύφεση. Η αυτοπεποίθηση στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς έχει χαθεί κατά μήκος της Ευρώπης. Πιθανότατα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια επανάσταση στην Ευρώπη. Για να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα, είναι σημαντικό αν μεταρρυθμίσουμε τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς και τα νομικά τους πλαίσια σε σύντομο χρονικό διάστημα», τόνισε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα De Zeit.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Το κατάλαβε ο Ούνος, ότι αρχίζει σε λίγο η Ελληνική Επανάσταση, που θα σαρώσει όλο τον πλανήτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: