Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κατηγορείται για ανατροπή πολιτεύματος μέσω facebook!

Η κυβέρνηση δεν αρκείται τελικά στην καταστολή και τρομοκράτηση μέσω της αστυνομοκρατίας και των διώξεων διαδηλωτών και απεργών αλλά περνά και σε "ηλεκτρονική" καταστολή σε συνέχεια της κάλυψης των αστυνομικών από τον υπουργό Ν. Δένδια που όπως φαίνεται από την προχθεσινή σύλληψη του Α. Χονδρογιάννη, ακόμα και η φωτογράφησή τους επί το έργον και η μετέπειτα ανάρτησή τους στο facebook μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με πρωτοφανείς κατηγορίες όπως η διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος!




Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του Α. Χονδρογιάννη και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα όπου του ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται για τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει και ανεβάσει στο facebook από τη συμπλοκή που είχε σημειωθεί την προηγούμενη ημέρα, κατά την παρέλαση μεταξύ μελών της "Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Κέρκυρας" και αστυνομικών κατά την προσπάθεια αποτροπής της σύλληψης ενός καπετάνιου, γνωστού στην κερκυραϊκή κοινωνία καθώς ήταν καπετάνιος πλοίου που είχε προσπαθήσει να φτάσει στη Γάζα και που προσπάθησε να περάσει από τον αστυνομικό κλοιό κατά τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Είχε προηγηθεί μάλιστα ο εξαναγκασμός των διαδηλωτών να οπισθωχωρήσουν για να μην πλησιάσουν στον χώρο κατάθεσης στεφάνων, όπως έγινε γνωστό.
Εκτός από τις φωτογραφίες της συμπλοκής, υπάρχει και μια φωτογραφία με τους αστυνομικούς και πίσω τους, πιθανότατα, μέλη της Χρυσής Αυγής με σημαίες ελληνικές. Οι φωτογραφίες αυτές όπως μαθαίνουμε χρησιμοποιήθηκαν από τα τοπικά μέσα.
Ο Α. Χονδρογιάννης οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος μετά τη σύλληψη στο σπίτι του, όπως διηγείται στην "Α", για να είναι παρών κατά την αστυνομική έρευνα κατά την οποία κατασχέθηκαν τα εργαλεία του "εγκλήματος", δηλαδή δύο υπολογιστές, μια βιντεοκάμερα και μια φωτογραφική μηχανή. Σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της διάδοσης ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος, παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και έργω εξύβριση!
Τελικά αφέθη αργά τη νύχτα της Δευτέρας ελεύθερος και ενώ έξω από το τμήμα είχαν συγκεντρωθεί πολίτες σε ένδειξη αλληλεγγύης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αστυνομικοί φέρεται να έχουν μηνύσει τον Α. Χονδρογιάννη, ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας ο συνήγορός του.
"Όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες είναι μια προσπάθεια φίμωσης του κόσμου, να τρομοκρατηθεί ο κόσμος να μη βγαίνει στον δρόμο για να διεκδικήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής" δήλωσε ο Α. Χονδρογιάννης στην "Α" διηγούμενος την πρωτοφανή περιπέτειά του.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κέρκυρας: Το κράτος λογοκρίνει και τρομοκρατεί
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κέρκυρας ζητεί την άμεση απόσυρση των κατηγοριών κατά του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Χονδρογιάννη και χαρακτηρίζει πρωτοφανή τη δίωξη που "έχει ως σκοπό την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό, τη φίμωση κάθε φωνής που στρέφεται ενάντια στην κρατική καταστολή και αναδεικνύει τη σχέση αστυνομικών και χρυσαυγιτών. Το κράτος λογοκρίνει και τρομοκρατεί. Επιχειρεί με τον εκφοβισμό να κάμψει τις κοινωνικές αντιδράσεις ενάντια στα Μνημόνια, ενάντια στα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: