Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Τρισέ: Μειώστε τα ελλείμματα έως το 2011

Ασφυκτική πίεση σε κυβερνήσεις και τραπεζίτες ασκεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ, ζητώντας αύξηση των χορηγήσεων και δημοσιονομική πειθαρχία, προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία της Ευρωζώνης.


Σε σχόλια του που δημοσιεύονται στη γερμανική εφημερίδας Bild της Κυριακής, ο κ. Τρισέ αναφέρει ότι η ανάκαμψη από τη χρηματοπιστωτική κρίση απαιτεί μια συνολική προσπάθεια, για να αποτραπούν απώλειες στις θέσεις εργασίας.

Οι τράπεζες πρέπει να χορηγήσουν ικανοποιητικές πιστώσεις και οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης πρέπει να κυριαρχήσουν επί της δημόσιας οικονομίας, για να στηρίξουν μια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη εντός του 2010, εξηγεί.
«Οι τράπεζες πρέπει να παίξουν τον κεντρικό τους ρόλο τροφοδοτώντας με πιστώσεις την οικονομία. Διαχειριζόμενοι τις συνέπειες της κρίσης για την αγορά εργασίας και τα δημοσιονομικά αντιμετωπίζουμε μια επιπλέον πρόκληση».

«Τα ελλείμματα στον προϋπολογισμό στην περιοχή του ευρώ πρέπει να μειωθούν μέχρι το 2011 το αργότερο, και σε ορισμένες χώρες το αργότερο εντός το 2010, για να μπορέσει να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη στη δημόσια οικονομία» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΚΤ.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4552776
Σημ.axinosp:Δουλέψτε κορόϊδα για να μπορούν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανδρείκελα να δανείζονται παραπάνω λεφτά από τους Τραπεζίτες και να σας τα παίρνουν με φόρους , έκτακτες εισφορές, πακέτα διάσωσης των Τραπεζών και ότι άλλη μαλακία σκεφτεί ο νούς του ανθρώπου. Για να μπορέσει το τσιράκι των Τραπεζιτών ο Τρισέ , να δείξει καλά οικονομικά αποτελέσματα στα αφεντικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: