Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Την κορδέλα έκοψε η Λούκα Κατσέλη!

Εγκαίνια έκανε χθες το νέο εμπορικό κέντρο στη Λεωφόρο Συγγρού του Γιάννη Παπαθεοχάρη, "Agora".
Την κορδέλα έκοψε η πολύ καλή φίλη του επιχειρηματία, υπουργός οικονομικών, Λούκα Κατσέλη.
Όσο για το ποιοι και ποιοι τον τίμησαν με την παρουσία τους;
Παπαθεοχάρης είναι αυτός! Θα μπορούσε να λείπει η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Πηλαδάκης.
Ο επιχειρηματίας φρόντισε να ανταμείψει τους φίλους και συνεργάτες του με ένα μίνι σόου, από το οποίο όλοι ενθουσιάστηκαν.
Οι... περίεργοι περαστικοί, που σταματούσαν να δουν τι γίνεται, ήταν πολλοί.
http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1285:star-system-egkainia-emporiko-kentro-agora-papatheoxari&catid=23:star-system&Itemid=3
Σημ.axinosp:Χαρά που κάνουν οι Έμποροι μικρομαγαζάτορες όταν βλέπουν τους υπουργούς σοσιαλιστές τάχα μου να βοηθάνε συναδέλφους τους κόβοντας την κορδέλα σε μικρά μαγαζάκια σχεδόν ψιλικατζίδικα σαν τον Agora Sygrou .
Λένε μάλιστα χαλάλι τους η οικονομία βρε να πάει μπροστά και δεν πειράζει ας κλείσουμε εμείς , θα μας πάρουν τα πολυκαταστήματα με 700 Ευρώ μισθό και μπορεί να είμαστε και Stage με 400 Ευρώ.
Τώρα βέβαια σου λέει το ΠΑΣΟΚ έχουμε το ΕΣΠΑ και εσύ που είσαι έμπορος και έχεις ένα μικρό μαγαζί , μπορεί να μπεις στο πρόγραμμα επιδότησης 10.000-30.000 ευρώ για ανάπτυξη του μαγαζιού σου και θα σου επιδοτήσει το 55% . Μόνο που δεν λένε που θα βρει ο έμπορος 10.000 ευρώ για να κερδίσει 5500 ευρώ από την επιδότηση.
Όταν όμως κάθε μήνα η πτώση του τζίρου του σε σχέση με τα περσινά είναι από 20%-60% τότε ίσα-ίσα που βγαίνεις οικονομικά και περιμένεις να περάσει η οικονομική κρίση από δίπλα σου χωρίς να σε ακουμπήσει πολύ και απλά να επιβιώσεις εσύ και η οικογένεια σου.
Όσο για την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη η οποία δήλωσε ότι «είναι ωραίο να εγκαινιάζεται ένας τέτοιος χώρος τόσο λειτουργικός. Στις δυσοίωνες εποχές της οικονομίας είναι σημαντικό να ξεκινούν τέτοια έργα». όπως βλέπετε ζεί αλλού για αλλού !!

1 σχόλιο:

christos milionis είπε...

ΓΙΑΤΙ δεν την παιρνει , την Κατσελη να τραγουδησει στο κεντρο του ; Εχει και καλλιτεχνικη φλεβα η κυρια. Ισως ετσι αναδειξει το ταλεντο της και την προσκαλεσεια και η Αννιτα Πανια στην εκπομπη της.!