Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Έξι Ασφαλιστικές σε Λίστα Συστημικού Κινδύνου

Τριάντα παγκόσμια Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα απαρτίζουν τη «μαύρη λίστα» των Εταιρειών η κατάρρευση των οποίων θα μπορούσε να συμπαρασύρει όλο το παγκόσμιο Χρηματοοικονομικό Σύστημα.

Τη λίστα αυτή, στην οποία περιλαμβάνονται 24 τράπεζες από το Η.Β. και την ηπειρωτική Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, αλλά και έξι Ασφαλιστικοί Όμιλοι (Axa, Aegon, Allianz, Aviva, Zurich και Swiss Re) συνέθεσε το Βρετανικό Συμβούλιο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (FSB), με στόχο τον έλεγχο και την παρακολούθησή τους από ένα διεθνές Εποπτικό Δίκτυο.
Συγκεκριμένα, σκοπός είναι η θέσπιση εποπτικών κολεγίων, τα οποία θα απαρτίζουν Επόπτες από τις βασικές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο κάθε Όμιλος, οι οποίοι και θα συνεργάζονται και θα συγχρονίζονται για να παρακολουθούν την πορεία του διεθνώς και να εντοπίζουν κινδύνους και στραβοτιμονιές, πριν να είναι πολύ αργά…
Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες συστημικά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές για διάφορους λόγους: για παράδειγμα, μπορεί να διατηρούν ένα διευρυμένο βραχίονα δανειοδότησης όπως η Aviva ή μια ιδιαίτερα πολύπλοκη οικονομική δομή, όπως η Swiss Re.
Στους παραπάνω ομίλους θα ζητηθεί να καταθέσουν γραπτώς και ένα «εφιαλτικό σενάριο», δηλαδή, του τι επιπτώσεις θα είχε στο μέλλον στα Οικονομικά τους το ξέσπασμα μιας Κρίσης όπως αυτή που χτύπησε τον πλανήτη πριν από 3 χρόνια.
O Paul Tucker, Αναπληρωτής Διοικητής της Bank of England και επικεφαλής του Συμβούλιου Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (FSB) για την υπερεθνική Διαχείριση Κρίσεων, δήλωσε ότι τα σενάρια θα πρέπει να κατατεθούν από τους Ομίλους εντός των επόμενων 6-9 μηνών.

Η Μαύρη Λίστα:

Τράπεζες

ΗΠΑ

Bank of America Merrill Lynch
Citigroup
Goldman Sachs
JP Morgan Chase
Morgan Stanley

Καναδάς
Royal Bank of Canada

Ηνωμένο Βασίλειο
Barclays
HSBC
Royal Bank of Scotland
Standard Chartered

Ελβετία
Credit Suisse
UBS

Γαλλία
BNP Paribas
Société Générale

Ισπανία
BBVA
Santander

Ιαπωνία
Mitsubishi UFJ
Mizuho
Nomura
Sumitomo Mitsui

Ιταλία
Banca Intesa
UniCredit

Γερμανία
Deutsche Bank

Κάτω Χώρες
ING

Ασφαλιστικές Εταιρείες
Aegon
Allianz
Aviva
Axa
Swiss Re
Zurich
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=12714
Σημ.axinosp:Αυτή είναι η παγκόσμια διεθνής συμμορία που σου λένε απροκάλυπτα , ή μας δίνεις τα λεφτά σου φορολογούμενε ή φέρνουμε το χάος στον πλανήτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: