Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Αυστραλία: Στο 5,7% το ποσοστό ανεργίας το Νοέμβριο

Της Enda Curran

ΣΙΔΝΕΙ (Dow Jones)-- Το ποσοστό ανεργίας της Αυστραλίας μειώθηκε σε επίπεδο χαμηλότερο των εκτιμήσεων στο 5,7% το Νοέμβριο από 5,8% τον Οκτώβριο. Ο αριθμός των εργαζομένων ενισχύθηκε κατά 31.200, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Αυστραλίας.

Οι οικονομολόγοι κατά μέσο όρο ανέμεναν ποσοστό ανεργίας της τάξης του 5,9% το Νοέμβριο, με τον αριθμό των εργαζομένων να ενισχύεται κατά 5.000.

Ο αριθμός των εργαζομένων με πλήρη απασχόληση αυξήθηκε κατά 30.800 στα 7,63 εκατ. το Νοέμβριο, από 7,60 εκατ. τον Οκτώβριο, ενώ ο αριθμός των ατόμων σε θέσεις ημιαπασχόλησης αυξήθηκε κατά 300 στα 3,24 εκατ.

Η Υπηρεσία ανέφερε πως το ποσοστό συμμετοχής του εργατικού δυναμικού, τα άτομα που είτε εργάζονται είτε αναζητούν εργασία, μειώθηκε στο 65,2% το Νοέμβριο από 65,3% τον Οκτώβριο.

http://www.capital.gr/News.asp?id=869960
Σημ.axinosp:Αυτή είναι η πιό αισιόδοξη είδηση του μήνα για μια χώρα που αντί να διασώσει τους Τραπεζίτες με οικονομικά πακέτα διέσωσε τους πολίτες της αυξάνοντας μισθούς και συντάξεις. Οταν μάλιστα κλιμάκιο Κυβερνητικών Βουλευτών πήγε να ζητήσει αύξηση από τον Πρωθυπουργό , τις Χριστοπαναγίες τις άκουσαν δύο τετράγωνα παραπέρα για την θρασύτατη εν μέσω κρίσης απαίτηση τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: