Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΗΠΑ: Νέες καταρρεύσεις περιφερειακών τραπεζών

"Λουκέτο" σε τρεις ακόμη αμερικανικές τράπεζα έβαλε η Ομοσπονδιακή Αρχή Ασφάλισης Καταθέσεων των ΗΠΑ (FDIC) ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ιδρυμάτων που έχουν κλείσει από την αρχή του έτους στα 133.

Ειδικότερα, οι αμερικανικές αρχές έκλεισαν την Republic Federal Bank στο Μαϊάμι, με την 1st United Bank να αναλαμβάνει τις καταθέσεις, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τα συνολικά πάγια της Republic Federal Bank ανέρχονταν σε 433 εκατ.δολ. ενώ είχε καταθέσεις ύψους 352,7 εκατ. δολ. σύμφωνα με την FDIC. Η κατάρρευση της τράπεζας θα κοστίσει στις ομοσπονδιακές αρχές περίπου 122,6 εκατ. δολ.
Οι αμερικανικές αρχές έκλεισαν παράλληλα την Valley Capital Bank στην πολιτεία της Αριζόνα.

Η Valley Capital Bank είχε καταθέσεις ύψους 41,3 εκατ. δολ. σύμφωνα με την FDIC, ενώ το κόστος από την κατάρρευση της ανήλθε σε 7,4 εκατ. δολ.

Τέλος, οι ομοσπονδιακές αρχές έκλεισαν τη SolutionsBank στο Κάνσας. Τα συνολικά πάγια της τράπεζας ανέρχονται σε 511,1 εκατ. δολ. και οι καταθέσεις σε 421,3 εκατ. δολ. σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η FDIC. Η κατάρρευση της θα κοστίσει στην ομοσπονδιακή αρχής περίπου 122,1 εκατ. δολ.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=871608
Σημ.axinosp:Αν είχαν τον Προβόπουλο σαν επικεφαλής της FED δεν θα έκλεινε καμία Τράπεζα στην Αμερική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: