Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επισκέψεις ξένων τραπεζιτών στην Αθήνα

Πληθαίνουν οι επισκέψεις ξένων τραπεζιτών στην Αθήνα, ενόψει του κλεισίματος του έτους. Ο σκοπός τους είναι να συναντηθούν με Ελληνες πελάτες τους, αλλά και να πάρουν «αίσθηση» του τί συμβαίνει επί τόπου στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, στο πλαίσιο αυτό, από χθες στην Αθήνα βρίσκονται στελέχη της Goldman Sachs, ενώ σήμερα αναμένονται οι επισκέψεις δύο ακόμη αποστολών μεγάλων ξένων τραπεζών.

Στο γεγονός αναφέρεται και σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Financial Times, όπου μάλιστα αποτυπώνονται και οι εντυπώσεις των τραπεζιτών από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τα άλλα το δημοσίευμα κινείται στο ίδιο μοτίβο με τα αμέσως προηγούμενα. Δηλαδή, η οπτική του είναι αρνητική, υπό την σκιά και των χθεσινών δηλώσεων Τρισέ.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/12/2009_312127
Σημ.axinosp:"Ρε καλώς τα αφεντικά , τι χαμπάρια , πως από δώ , είδατε φώς και μπήκατε, ναι βεβαίως και θα σας δώσουμε τις καλλύτερες τιμές στην επόμενη δημοπράτηση ομολόγων , τι παιδιά είμαστε τώρα , σταματήστε να μας τρίβεται το χρέος στην μούρη είπαμε και μια μαλακία για το πόπολο αλλά εντάξει ξέρετε πως είναι τώρα αυτά στην πολιτική άμμα έχεις να κάνεις με τους Έλληνες.....". Ο Διάλογος αυτός ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και δεν αποτελεί προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: