Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

45000 το μήνα κοστίζει ο κάθε βουλευτής μας! Να τους χαιρόμαστε

Μειωστε τους!!!! Το συνολικό ποσό των 45000 το μηνα κοστιζει ο καθε βουλευτής αναλογικά αν διαιρεθει το ετήσιο ποσο που δαπαναται σε οτι αφορά τους βουλευτες μας δια του 12 (μήνες) και δια του 300. Στο ποσο αυτο είναι Μισθοι αποζημιώσεις δωρα αλλά και...
βενζινες αυτοκίνητα οδηγοί κινητά σταθερά ΕΛΤΑ αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αποσπασμένοι αστυνομικοί στη φρουρά και οτι άλλο παρελκόμενο από τους φορολογουμενους!
http://news24gr.blogspot.com/2009/12/45000.html
Σημ.axinosp:Τα σχόλια δικά σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέω, υπάρχει σπατάλη δημοσίου χρήματος, αλλά νομίζεις πως εαν τους διώχναμε όλους, ώστε να εξασφαλίζαμε 15.000.0000 €, θα σωζόταν η κατάσταση ??

Η σπατάλη δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η σκόνη που προσπαθούν να μας ρίξουν στα μάτια !!

Τοπ πρόβλημα βρίσκεται στην λειτουργία του οικονομικού μας συστηματος !