Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπερλουσκόνι προτίμησε το «2012» από την «Κάρμεν»

ΜΙΛΑΝΟ Σίλβιο Μπερλουσκόνι εναντίον πρωτοκόλλου, σημειώσατε ένα. Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας παρέκαμψε επιδεικτικότατα το πρωτόκολλο που τον ήθελε να παρακολουθεί την πρεμιέρα ενός νέου ανεβάσματος της όπερας «Κάρμεν» στη Σκάλα του Μιλάνου, για να παρακολουθήσει, ακριβώς την ίδια ώρα, σε μιλανέζικο σινεμά το χολιγουντιανό μπλογκμπάστερ «2012».

Ενώ σύσσωμη η ιταλική πολιτική και πνευματική ηγεσία περίμενε την έναρξη της διάσημης όπερας του Ζορζ Μπιζέ στη La Scala, ο Καβαλιέρε έκανε ακόμη μια επίδειξη του απρόβλεπτου χαρακτήρα του, παρακολουθώντας την ταινία «2012» σε ένα multiplex στα προάστια του Μιλάνου, μαζί με τη μικρότερη κόρη του, την 23χρονη Ελεονώρα.

Μάταια περίμενε ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο να γεμίσει η θέση που προοριζόταν για τον Καβαλιέρε. Τελικά η παράσταση ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του, καθώς ο ίδιος εκείνη την ώρα έτρωγε ποπ κορν στη σκοτεινή αίθουσα ενός σινεμά.

Στην εσχατολογική ταινία «2012» επαληθεύεται μια αρχαία προφητεία των Μάγια, η οποία οδηγεί στην καταστροφή του πλανήτη.

Σύμφωνα με το σενάριο, στην προσπάθεια να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτό, συνεργάζονται μεταξύ τους όλες οι κυβερνήσεις της υφηλίου, με τον κ. Μπερλουσκόνι («ήρωας» του φιλμ) να παρουσιάζεται ως ένας άνθρωπος γενναίος και τολμηρός.

Το φιλοθέαμον κοινό σε κάθε σκηνή που εμφανιζόταν ο «ιταλός πρωθυπουργός» ζητωκραύγαζε υπέρ του. Μάλιστα, όπως αφηγούνται στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» οι άνθρωποι που υπήρξαν μάρτυρες στη σκηνή, όταν άνοιξαν τα φώτα στο τέλος της ταινίας, ο δεξιός μεγιστάνας σηκώθηκε, ανάμεσα σε επευφημίες και έκανε μια βαθιά υπόκλιση σε όλους τους παρευρισκομένους.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο κ. Μπερλουσκόνι, μετά τις αποκαλύψεις των σεξουαλικών και πολιτικών σκανδάλων, απέφυγε να παρευρεθεί στη Σκάλα του Μιλάνου λόγω του φόβου πως το κοινό θα τον γιουχάιζε. Αντ΄ αυτού προτίμησε μια περίσταση που θα του έδινε τις απαιτούμενες τονωτικές «ενέσεις αυτοπεποίθησης».

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πολλοί αναρωτιούνται αν ο Καβαλιέρε έχει κάτι προσωπικό με τα έργα του... Μπιζέ, καθώς είναι η δεύτερη φορά που σνομπάρει τη δημοφιλή όπερα του γάλλου μουσουργού.

Τον Αύγουστο του 2003, στο πλαίσιο επίσκεψης του γερμανού καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ στη Βερόνα, παρέκαμψε ξανά το πρωτόκολλο και απέφυγε να παρακολουθήσει με τον γερμανό ομόλογό του την «Κάρμεν» στο θέατρο της Βερόνα.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=304226&dt=11/12/2009
Σημ.axinosp:Δεν νομίζω το ζωντόβολο ο Μπερλουσκόνι μαζί με τους παπάδες του Βατικανού καθώς και ο Αμερικάνος πρόεδρος θα μείνουν μαζί με τον απλό κοσμάκη σε μια βιβλική καταστροφή . Γιατί μόνο στο Χόλιγουντ κερδίζουν οι καλοί , στην πραγματική ζωή ο κανόνας είναι , ότι σχεδόν πάντα κερδίζουν οι κακοί !

Δεν υπάρχουν σχόλια: