Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Εικόνες από το μέλλον: Έτσι θα γίνει ο Καϊάφας

«Οικολογικό - Οικογενειακό Πάρκο Περιπέτειας (Eco – Family and Activity Park)».
Το Σχέδιο της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Α) προβλέπει τη ριζική ανακαίνιση αποκατάσταση του ιαματικού κέντρου και την ανάπτυξη ενός σύγχρονου, πρότυπου κέντρου οικοτουρισμού, ευεξίας, φυσικής ανάτασης και αναψυχής. Στο έργο, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον, στην αποκατάσταση του φυσικού οικοσυστήματος, στον πράσινο τουρισμό και στον οικοτουρισμό, σε συνδυασμό με ήπιες δραστηριότητες ναυταθλητισμού. Οι παρεμβάσεις που προτείνονται αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας που επλήγη από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007. Οι συνολικές επενδύσεις για την αναμόρφωση της περιοχής, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 25 εκ. ευρώ...
http://pyrgos-news.blogspot.com/2009/12/blog-post_5605.html
Σημ.axinosp:Αντε πατριώτες να γίνει ο Πύργος με το Καϊάφα Ντουμπάϊ , αφού είναι και Οικολογικό ε, τότε χαλάλι του .Διότι όπως ξέρετε στην Ελλάδα , δεν υπάρχει Μεγάλο έργο που δεν έχει και μια αναφορά στην οικολογία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: